Preskoči na vsebino
Byrokko

Sunkissed Box


21.04.2021

Popolno darilo

Iščete odlično poletno darilo za prijatelja? Ali zase? Nekaj za razvajanje? Ne iščite več. BYROKKO Sunkissed Box je popolno darilo, ki vam bo dalo seksi, naravno porjavelost in hkrati ohranilo kožo zdravo.

 

Pametni porjavitveni paket

En paket, štirje izdelki za popolno poletno porjavelost. Naš neverjeten Sunkissed Box se začne z dvema originalnima kremama za porjavitev Shine Brown. Naša prodajna uspešnica nikoli ne razočara, diši odlično in ne vsebuje nobenih škodljivih kemikalij, ki bi škodovale vaši koži ali zdravju.

V paketu je tudi čudovit hladilni gel Aloe Vera za po sončenju in neverjetna krema za nego po sončenju, ki kožo neguje in vlaži po izpostavljenosti vročemu poletnemu soncu. Dobro, kajne?

 

Kako uporabljati

Začnite s kremo za sončenje Shine Brown in jo namažite na vse izpostavljene dele telesa. Drugič, uživajte pod toplim poletnim soncem in pustite, da vam naša krema za sončenje pomaga pri naravni in seksi poletni porjavelosti. Tretjič, negujte kožo po sončenju z našim hidratantnim hladilnim gelom Aloe Vera ali našo pomlajevalno negovalno kremo After Sun. Ali oboje, če se preprosto ne morete odločiti.


Ali nam naredite uslugo? Čeprav bodo za vašo porjavelost in hidratacijo kože poskrbeli naši izdelki, med sončenjem ne pozabite zaščititi kože s kremo za sončenje po vaši izbiri.

 

Kaj lahko pričakujete?

Naši uporabniki kreme za sončenje Shine Brown so potrdili, da krema deluje in pomaga do lepe, naravne porjavelosti. Toda vsaka dolga izpostavljenost soncu je lahko škodljiva. Torej uporabite hladilni gel Aloe Vera in negovalno kremo After Sun za nego kože po vsakem sončenju. Tako se boste lahko pohvalili s svojo odlično zagorelostjo in ohranili kožo zdravo in zadovoljno. In to se nam sigurno zdi čudovito poletje, se nebi strinjali?