Preskoči na vsebino
Byrokko

Aloe vera


HLADILNI GEL PO SONČENJU (200 ML)

  • Preprečuje “luščenje” in ohranja porjavelost
  • Izjemno visoka koncentracija aloa vere
  • Hitro se vpije in se ne lepi
long-lasting-results

DOLGOTRAJNI REZULTATI

cruelty-free

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

gorgeous-scent

NEVERJETEN VONJ

KUPI TUKAJ

Hladilni gel po sončenju Aloe Vera za popolno nego vaše kože po sončenju

 

Če radi preživljate čas na soncu, že veste, kako to vpliva na vašo kožo. Res je, da postane s sončenjem lepo porjavela. A neposredno po izpostavljanju soncu je lahko tudi pordela in razdražena. Dobra novica je, da lahko to pordelost in razdraženost odpravimo. Seveda pa za to potrebujemo kakovostno negovalno sredstvo. Predstavljamo vam hladilni gel po sončenju Aloe Vera, ki bo učinkovito in nežno poskrbel za vašo kožo po sončenju.

 

 

Popolno hlajenje kože, ki jo je pregrelo sonce

 

Ko veliko časa preživite na soncu, je to lahko precej naporno za vašo kožo. Ta je namreč pregreta in topla na otip. Nujno potrebuje ohladitev in pomiritev, da bo lahko začela z regeneracijo. Hladilni gel Aloe Vera ji podari osvežilni pljusk ohladitve, ki bo po sončenju še kako dobrodošel.

Če želite učinek še izboljšati, lahko hladilni gel shranite v hladilniku. Tako bo namreč vašo kožo še dodatno ohladil in osvežil. Vaši koži bo podaril natanko to, kar potrebuje po dolgem, vročem dnevu na soncu. Tako ji bo dal priložnost, da se prijetno ohladi, dodobra osveži in začne s procesom obnove.

 

 

Nežna in učinkovita nega ter obnova

 

Hladilni gel po sončenju je poln vrhunskih sestavin, ki bodo poskrbele za nego in obnovo vaše kože. Ta je po sončenju še bolj občutljiva kot običajno, poleg tega pa je zelo izsušena. V takšnih trenutkih potrebuje resnično kakovostno nego. Aloe Vera gel ji to zlahka priskrbi, zato je odlična izbira za nego po sončenju.

Hladilni gel bo vaši koži podaril vse, kar ta potrebuje, da ostaja gladka in mehka. To je še posebej pomembno v času velike obremenitve kože, kar poletno sončenje zagotovo je. Izpostavljanje soncu je za kožo lahko namreč precejšen napor, zato je izjemnega pomena, da ji po sončenju vedno ponudimo kakovostno nego.

Z našim gelom boste svojo kožo v enem samem koraku negovali, nahranili, pomirili in navlažili. Le malo izdelkov zmore vse to, še manj pa jih to počne na tako naraven in nežen način. Vaša koža bo tako v trenutku dobila prav vse, kar potrebuje. Gel namreč vsebuje sestavine, ki sodelujejo pri regeneraciji kože in blažijo morebitne opekline. Obenem preprečuje tudi srbenje in neprijetne občutke, ki lahko nastanejo na opečeni koži.

Hladilni gel po sončenju stimulira regeneracijo kože in deluje izjemno hitro. Že takoj po nanosu se boste v svoji koži počutili še bolje. To vam bo prišlo še posebej prav po dolgem dnevu na soncu, ko potrebujete hitro osvežitev in regeneracijo. Aloe Vera gel je bil namreč ustvarjen prav za obnavljanje in utrjevanje kožne bariere, zato bo zlahka poskrbel za vašo utrujeno kožo po sončenju.

 

 

Mehka, nežna in gladka koža vsak dan

 

Je tudi vaša koža po sončenju izsušena, hrapava in neprijetna na otip? To je povsem normalno, sonce namreč kožo izsuši in utrudi. Jasno je torej, da v takšnih trenutkih ni videti najbolje. A s kakovostno nego lahko poskrbite tudi za to. Hladilni gel bo vaši koži tako podaril vso potrebno vlago. V enem samem koraku bo suho, hrapavo in srbečo kožo tako spremenil v mehko, gladko in na otip prijetno kožo.

 

 

 

Hladilni gel po sončenju vam pomaga ohranjati porjavelost

 

Če veliko časa in truda namenite pridobivanju lepe, zapeljivo zagorele barve, jo seveda želite čim dlje obdržati. Zagotovo pa ste že opazili, da luščenje kože slabo vpliva na vašo kožo in njeno porjavelost. Zato je jasno, da se skušate luščenju kože izogniti. Poleg tega, da uničuje vašo porjavelost, je namreč videti tudi precej neprivlačno. Brez skrbi, tudi za to tegobo obstaja rešitev.

Aloe Vera gel s svojim izjemnim delovanjem namreč pomaga preprečevati tudi luščenje kože. Vaša koža se bo ob redni uporabi gela občutno manj lupila in luščila. To vam bo omogočilo, da vaša prekrasna porjavelost traja še dlje. Seveda pa bo poskrbelo tudi, da bo vaša koža zapeljivo mehka in povsem gladka!

 

 

 

Vrhunske, naravne sestavine za nežen, a močan učinek

 

Pri ByRokko prisegamo na naravne sestavine, saj menimo, da je le najboljše dovolj dobro za vašo kožo. Skrbno izbiramo sestavine, ki jih primešamo našim izdelkom. S tem zagotavljamo nežno delovanje, ki obenem prinaša močan učinek.

Vrhunske, naravne sestavine so bile naše vodilo tudi pri ustvarjanju gela Aloe Vera. Glavna sestavina je, kot razkriva že samo ime, rastlina aloe vera. Ta skoraj čudežna rastlina se sicer zelo pogosto pojavlja v kozmetičnih in negovalnih izdelkih. To ni prav nič čudnega, saj se resnično odlično odreže pri negovanju, hlajenju in hranjenju kože. A naš hladilni gel po sončenju je nekoliko drugačen od ostalih tovrstnih izdelkov. Vsebuje namreč nadpovprečno visoko vsebnost aloe vere, ki bo kožo negovala, nahranila, pomirila in navlažila kot noben drug izdelek. 

Aloe vera ima resnično izjemne lastnosti in deluje proti vnetju, zato bo po sončenju učinkovito poskrbela za vašo kožo. Bogata je z vitamini in minerali, zato blagodejno deluje na kožo. Je pomemben vir aminokislin ter vitaminov C in E, zato učinkovito pomiri in neguje vašo polt.

Naša inovativna formula vsebuje tudi pantenol, ki je odlična izbira za nego kože po sončenju. Je idealen za nego opeklin, saj vlaži in pomirja pordelo kožo. Obenem deluje tudi proti neprijetni srbečici, ki se rada pojavi na nadraženi koži.

In čeprav hladilni gel po sončenju odlično opravlja svojo nalogo, nikakor ni nadomestilo za uporabo UV zaščitnih sredstev. Gel resda podpira naravno sposobnost obnavljanja vaše kože, vendar pa so nekatere poškodbe lahko preprosto prehude. Za dobro počutje vaše kože je tako treba poskrbeti že med samim sončenjem. Priporočamo vam, da vedno zagotovite, da bo vaše sončenje varno. To pomeni, da kožo zaščitite s sredstvom z zaščitnim faktorjem, še preden se izpostavite soncu. Poleg tega je dobro tudi, da se soncu v času okoli poldneva kar najbolj izogibate. Čas med 11. in 16. uro tako raje preživite v prijetni senci.

 

 

 

Prijazen do vas in prijazen do sveta

 

Hladilni gel po sončenju je, enako kot ostali ByRokko izdelki, prijazen do vas in do sveta okoli vas. Ker je gel poln naravnih, kakovostnih sestavin, je prijazen do vas in vaše kože. In ker so vsi naši izdelki brez krutosti, je prijazen tudi do drugih živih bitij. Naši produkti namreč niso nikdar testirani na živalih.

 

 

 

Prijetna, nelepljiva tekstura za vroče poletne noči

 

Poletne noči so vroče, zato si po sončenju res ne želite obremeniti svoje kože z lepljivo, težko kremo. Brez skrbi, hladilni gel po sončenju ni prav nič lepljiv ali masten, zato na koži pusti čudovito lahek občutek. Obenem se hitro vpije v kožo. Vaša polt tako ne bo obtežena in neprijetno lepljiva, poleg tega pa bo tudi čudovito dišala. Popoln uvod v prekrasen poletni večer, kajne?

 

 

Hladilni gel po sončenju je tudi odlična nega za vsak dan

 

Ali ste vedeli, da vam sploh ni treba na sonce, da bi se lahko namazali z gelom Aloe Vera? Res je, naš gel je tako super, da ga številne uporabnice z veseljem uporabljajo kot vsakodnevno nego. Vsebuje namreč številne sestavine, ki kožo kakovostno negujejo, ji priskrbijo potrebno vlago in jo obenem tudi nežno osvežijo. Navdušenci nad našimi izdelki tako hladilni gel pogosto uporabljajo tudi namesto svojega običajnega mleka za telo.

Hladilni gel je še posebej dobra izbira, če imate težave z občutljivo kožo. Če je vaša koža nadražena in pordela tudi brez sončenja, bo aloe vera učinkovito poskrbela za nežno nego. V enem samem koraku bo olajšala draženje kože ter zmanjšala pojav rdečice in vnetja na koži. Aloe vera se poleg tega odlično obnese tudi pri sanaciji ureznin in ran. Do teh poleti hitro pride, saj smo pogosto bolj aktivni. Poleg tega pa v vročih poletnih dneh nosimo manj oblačil, ki sicer ščitijo našo kožo pred manjšimi poškodbami. Če se vam pri poletnih dogodivščinah torej primeri kakšna manjša poškodba, brez skrbi. Ranice in ureznine lahko preprosto namažete z gelom Aloe Vera, ki bo poskrbel za sanacijo.

 

 

Gel, brez katerega si ne boste več predstavljali življenja

 

Hladilni gel po sončenju je resnično vsestranski. Številne uporabnice so nam zaupale, da si življenja brez njega ne predstavljajo več. Uporabljajo ga po sončenju, za vsakdanjo nego, za sanacijo manjših ranic in prask … ali pa kar tako, ker bi se pač rade počutile dobro v svoji koži. Enkratna tekstura, osvežilna formula, izjemna nega in za povrh še prijeten vonj. Le kdo se ne bi zaljubil vanj? Naš gel je noro priljubljen med ljubiteljicami sonca, zato ga vsekakor morate preizkusiti!

 

Samo vrhunski izdelki po dostopnih cenah

 

Pri ByRokko verjamemo v vrhunske izdelke s skrbno izbranimi sestavinami. Obenem si želimo, da je kakovostna negovalna kozmetika na voljo vsem. Naši izdelki so tako na voljo po dostopnih cenah, ki postanejo še bolj prijazne, če naročite več produktov hkrati. Namesto enega gela si lahko tako naenkrat naročite dva ali celo tri ter s tem prihranite lep kupček denarja. To seveda pomeni tudi, da vam bo gel vedno na voljo, ko ga boste potrebovali. In če bo letošnje poletje tako vroče, kot kaže, da bo, ga boste zagotovo potrebovali!

 

 

Odlična ideja za darilo za vaše najljubše ljudi

 

Hladilni gel po sončenju Aloe Vera je odlična izbira tudi za darilo. Vaša najboljša prijateljica, sestra ali mama bo zagotovo navdušena nad tako pozornim darilom. Prijetna tekstura, prijeten vonj, izjemna nega in obenem še popolna poletna osvežitev! Le kdo ne bi bil navdušen nad takšnim paketom prednosti? Gel se bo zagotovo odlično obnesel tudi kot darilo!

 

Poletje je tukaj, sonce je močno, vaša koža pa glasno zahteva izdatno nego! Podarite ji vse, kar potrebuje, in poskrbite, da bo zadovoljna. Zadovoljna, srečna in dobro negovana koža je namreč tista, v kateri se običajno počutimo najbolje. Naj bo tako tudi letos poleti!